Vil du "henge" med oss?

Sosiale treff

I klubben ønsker vi også å skape et godt miljø utover trening og konkurranser. Noe av det vi tilrettelegger for vil du finne som egne arrangement på vår facebookside for medlemmer. Her finner du bland annet:

Flettekvelder:

Vi kommer sammen og lager fletteleker til hundene våre og til klubbpremier. Her får vi pratet litt om alt og ingenting og har det veldig hyggelig sammen. Nevnte jeg at det som regel er en liten kakebit å hente også?

 

Ungdomsgruppen:

Dette er en egen gruppe for deg under 20 år. Gruppen samles min 1x pr mnd for å trene sammen, men utover dette lager gruppen egne turer og sammenkomster for å styrke samholdet mellom de unge.

 

Julebord:

I november hvert år samler vi sammen så mange av klubbens medlemmer og lager en høytidelig feiring av året som har gått. vi spiser god mat og hygger oss sammen

 

Andre "events":

Det finnes mange flott folk i klubben som fra tid til annen har tid å organisere litt forskjellig. Da popper det gjerne opp en invitasjon i facebook gruppen for medlemmer. Det kan være hesteridning, "lek og morro" i gymsal, grillings osv. Det er så flott med slike tiltak og det er veldig flott at klubbmedlemmer hiver seg på slike ting. det skaper så masse god steming som vi kan ta med oss ut på banen både i trening og konkurranser.

BAK CUP

Klubben arrangerer cup. Dette er en uoffesiell konkurranse over flere runder gjennom året. Her kan en starte sin konkurranse karriere og få lov å kjenne på konkurransenervene under små forhold og enkle rammer.

 

"Fersking" klassen består kun av hopp og tunneller, mens "nybegynner"- og "videregående" banen er mer avansert.

 

Når du er med på cup enten som deltager eller tilskuer er dette en ypperlig måte å bli kjent med klubbmedlemmer på og i tillegg få hjelpe til med oppgaver som trengs. (banebygging, tidtaker, seer, skriver ect)

Dugand

Det er mye styr og stell i en klubb og vi er helt avhengig av ildsjeler, initiativtakere og flittige bier for å holde klubben på et bra nivå både med tanke på utvikling i sporten, utstyrspakken vår samt stevne- og kurs tilbudene våre.

Fremfor hvert stevne som vi holder i dalen har vi to store dugnader hvor vi rydder og fikser på utstyret vårt.

På selve stevnedagen setter vi stor pris på all hjelp vi kan få, enten om du skal delta eller ikke. Vi legger opp oppgavene slik at det passer for hver enkelt.

Ellers har vi flere komiteer og verv som vi hele tiden ønsker nye velkommen inn i. Eks: Styret, Stevnekomitee, cupkomitee, kurs.

 

Har du lyst å bidra? Det er veldig gøy og du får virkelig blitt kjent med mange av klubbens medlemmer: Send en mail til styret@bergenagilityklubb.no eller meld deg til tjeneste når du ser poster på facebookgruppen.